Våra Städprodukter

Städprodukter

Rationellt och miljövänligt

I vårt sortiment finns Svanencertifierade moppar från Vikan. Med mer än 100 år i branschen är Vikan idag världsledande när det gäller att utveckla höghygieniska rengöringsredskap. Det breda utbudet är anpassat för alla typer av branscher och ett tätt samarbete med användarna garanterar hög funktionalitet. Stor del av tillverkningen sker i Sverige och samtliga moppar och microfiberdukar är Svanencertifierade. 

Nedan kan du läsa mer om våra produkter och ladda ner vår katalog för städprodukter. Du hittar information och produktbeskrivningar. Sortimentet uppdateras kontinueligt, om du har andra önskemål än vad som finns i katalogen så tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi dig!

Kvalitetstestade produkter 

Vi erbjuder dig produkter som garanterar en hygienisk och effektiv rengöring. Redskapen är lätta att använda och rengöra. Produkterna är godkända för kontakt med livsmedel och har genomgått kvalitetstester som säkerställer att våra kunder kan upprätthålla eller förbättra hygienstandarden. I sortimentet hittar du moppar, smarta stativ, microfiberdukar och städvagnar utvecklade med fokus på ergonomi och rationell städning. 

stadprodukter.jpg