Våra hygienprodukter

Design. Mångfald. Individualitet.

Vi erbjuder automater till allt från bomulls-och pappershanddukar, toapapper och tvål till handsprit, papperskorgar och luftrenare. Frontpaneler till automaterna finns i flera färger och utföranden. Du kan välja en front i färg eller hålla det stilrent med Stainless Steel serien. Perfekt för att kunna matcha med badrummets interiör. Designen och snygga färger ger besökaren en känsla av kvalitet, hygien och komfort.

paradise.jpg

Nedan kan du läsa mer om våra produkter och ladda ner våra produktkataloger för hygienprodukter. Du hittar information och produktbeskrivningar. Sortimentet uppdateras kontinueligt, om du har andra önskemål än vad som finns i katalogen så tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi dig!

ParadiseLine

CWS ParadiseLine erbjuder en komplett lösning för hygienutrymmen och restaurangkök. Välj mellan ett stort utbud av produkter – allt från handduksautomat och tvålautomat till papperskorg. Frontpanelerna har glasninga ytor och går att byta ut för att matcha färgen med utrymmets övriga interiör. Serien har väckt stor uppmärksamhet i Europa. År 2009 tilldelades serien utmärkelserna Rod Dot Design Award och CMS Purus Award.

paradise5.jpg

ParadiseLine Stainless Steel

Rostfritt stål är inte bara stilrent och snyggt. Det är tåligt och enkelt att hålla rent också. Produkterna i CWS ParadiseLine Stainless Steel är tillverkade av 0,8 – 1,5 mm tjockt stål. Därför passar de särskilt bra i hygienutrymmen med hög besöksfrekvens och risk för skadegörelse eller i utrymmen där livsmedel hanteras. Du märker skillnaden när mindre resurser behöver läggas på underhåll och reparationer. 

stainlessteel5.jpg