Textilservice

Service som ger större frihet

Det finns en rad fördelar med att hyra av oss. Med förstklassig textilservice ser vi till att du alltid har tillgång till hela och rena arbetskläder, skyddskläder, hotell- och restaurangtextilier, entrémattor, hygienprodukter och städmoppar. Men du slipper en hög investeringskostnad och du behöver ingen egen lagerkapacitet. Istället kan du fokusera på din kärnverksamhet och utnyttja resurserna smartare.
 

service-textil.jpg

Fördelar med att hyra

  • Alltid tillgång till hela och rena kläder och annan utrustning
  • Binder inget kapital
  • Kostnadskontroll
  • Ingen lagerkapacitet behövs
  • Hyrstocken kan enkelt justeras via vår webonline
  • Mer tid att fokusera på kärnverksamheten

Textilservice - Allt med samma leverans

Förutom arbetskläder och textilier kan vi leverera hygienprodukter, entrémattor, städmoppar och skyddsutrustning. Det ger flera fördelar. Du har en enda kontaktperson som hjälper dig oavsett behov. Med vår textilservice får du bara en faktura att hantera, vilket är särskilt värdefullt med tanke på att en fakturahantering kostar 400–500 kr. Dessutom blir det kostnadseffektivt och bättre för miljön när allt går med samma leverans.

Textilservice_leverans
Textilservice_serving

 

Kontroll att lita på

Vi vet att korrekta leveranser i rätt tid till rätt plats är avgörande för att din verksamhet ska fungera. Därför har vi en strikt kontroll under hela processen, från hämtning av smutsigt gods till lämning av rent. Allt vi levererar är finishbehandlat, kvalitetskontrollerat och snyggt förpackat.