Välkommen till CWS-boco Sverige

service.jpg

Riktig service börjar med engagemang

När våra bilar rullar iväg, fullastade med rena textilier, är det fortsättningen på en resa som startade redan 1921. Ända sedan dess har vår service utvecklats av människor som vill göra skillnad för sin omvärld. Idag gör vi det med moderna tvätterier, genomtänkt logistik och smart hyrservice. Allt för att göra din vardag enklare så att du kan fokusera på kärnverksamheten.

karta9.png

Vi tänker ett steg längre

Med en genomtänkt tvätt- och textilservice tar vi ansvar för att ni alltid har arbetskläder, textilier, entrémattor och städprodukter på plats. Men vårt uppdrag börjar egentligen långt innan de första plaggen ligger i tvättmaskinen. Med kunskap och engagemang hjälper vi dig först att analysera behoven. Alltid med fokus på problemlösning, miljöhänsyn och kostnadskontroll. Vi ger oss inte förrän vi har hittat den optimala lösningen – och den kan alltid bli bättre.

Här finns vi

CWS-boco finns representerat på följande orter och upptagningsområden: Avesta, Göteborg, Karlstad, Malmö, Oskarström, Sandby, Skara, Stockholm, Varberg och Ödeshög. Dessutom har vi via vårt medlemskap i Rikstvätt samarbetspartners i Bengtsfors, Brunflo, Borgholm/Kalmar, Norrköping, Vetlanda, Västerås och Umeå.

En stark ägare skapar möjligheter

CWS-boco Sweden ägs till 100 % av CWS-boco International som har mer än 100 års erfarenhet av innovativ tvätt- och textilservice. Idag finns CWS-boco International i 18 länder och omsätter ca 7,2 miljarder SEK. Det ger oss de rätta musklerna för att tänka nytt och driva utvecklingen i vår bransch. Och du kan lita på att vi finns kvar här för att serva dig även imorgon. Här kan du läsa mer om CWS-boco International.

Nära våra kunder

Alla våra tvätterier har en gång startats av entreprenörer som servat kunder och drivit utvecklingen av tvätt- och textilservice på sin ort. Det ger oss en stark lokal förankring med nära kundrelationer och engagerade medarbetare. Idag bildar vi tillsammans CWS-boco Sverige med ca 400 anställda och en omsättning på 406 miljoner SEK.

CWS-boco ingår i Rikstvätt

Genom organisationen Rikstvätt har vi ett nära samarbete med ett antal fristående tvätterier. Tillsammans utgör vi Sveriges största textilservicekedja. Det ger stora fördelar när det gäller logistik, service och kostnadskontroll. I synnerhet för dig som har verksamheter på flera orter. Här kan du läsa mer om Rikstvätt.

CWS-Boco Group och Initial

CWS-Boco Group och Initial ingick ett joint venture i Centraleuropa i juni 2017. Bolaget har 16 nationella dotterbolag och sysselsätter cirka 10 800 anställda över hela världen. Franz Haniel & Cie. GmbH innehar 82 procent av aktierna i det nya joint venture och Rentokil Initial plc 18 procent.