Renare golv. Renare miljö.

maxi.jpg

Maximattan har fått sitt namn för att den är vida överlägsen vad gäller både funktion och miljö. Prestandan beror på materialet, en textil av återvunnen nylon med microfiber. Mattans unikasammansättning har extremt hög kapacitet att samla och hålla kvar smuts och väta. Därför gör den sitt jobb med bravur även med betydligt färre servicetillfällen – och där tar du hem miljövinsterna.

Vrid och vänd på Maximattan hur du vill – den är helt enkelt maximal!

Håll världen renare.

 • Econyl

  Maximattan är tillverkad i Econyl, ett unikt material som består av återvunnen nylon, det vill säga plast – som annars kunde ha blivit kvar i natur och hav till skada för djur och växter under lång tid.
 • Microfiber

  Mattan är vävd av en noggrant avvägd kombination av Econyl i olika grovlekar och består bland annat av microfiber som är extra fina för att hålla mer smutspartiklar. Det är i Econylens överlägsna funktion där de stora miljövinsterna ligger.
 • Vatten-och smutsupptagning

  Det betyder nämligen att vi kan tvätta mattan betydligt färre gånger jämfört med en vanlig entrématta – den fungerar lika bra ändå.
 • Mindre påverkan på miljön

  Detta innebär också kraftigt reducerad vattenoch energiförbrukning i tvätterierna, och betydligt färre körda kilometrar för att hämta och leverera. Maximattan kan betyda 50 procent mindre CO2-utsläpp under sin livscykel än jämförbara alternativ.
 • Extra hög lugg

  Den höga luggen hjälper också till, den är extra skön att gå på, och bidrar också till Maximattans mycket höga prestanda när det gäller uppsugningsförmåga – den kan samla och hålla upp till fyra gånger mer smuts och väta på plats än en vanlig entrématta.
 • Torkar över natten

  En annan faktor som bidrar är att den torkar betydligt snabbare än både bomullsmattor och vanliga nylonmattor – när du stänger på eftermiddagen är den full av väta, på morgonen när du kommer tillbaka är den torr. Den smarta färgsättningen smälter in i alla miljöer och ger ett prydligt, städat intryck.
maxi-slut2.jpg

Kontakta oss för mer information

CWS-boco / Mattab AB