Förstärk upplevelsen

Möt gästen med rätt textilier

Badrummet lär vara det första många hotellgäster tittar in i när de ska inspektera sitt rum. Mjuka, snyggt vikta frottéhanddukar ger den där lyxiga känslan som man är ute efter. Precis som krispiga, rena lakan och tjocka linneservetter. Vi ser till att det är just det era gäster möter.


Från Classic till Eco

Varje hotell har sin speciella karaktär och profil. Därför har vi tagit fram fyra olika stilkoncept med bäddlinne och frotté. Allt från eleganta Classic och Harmony till tidlösa Premium och miljömärkta Eco. Vi hjälper dig gärna att välja rätt stil som stärker er profil.

Rena textiler för hotell

Hyr för större frihet

Vi tar ansvar för att ni alltid har rena och fräscha textilier på plats. Vi kan även våningspacka våra leveranser och leverera till specifikt våningsplan. Hyrstocken kan när som helst justeras utifrån era behov. Vår lagerkapacitet och genomtänkta logistik ingår också i hyran förstås.

Fördelar med hyrservice

  • Alltid tillgång till rena textilier
  • Binder inget eget kapital
  • Kostnadskontroll
  • Ingen lagerkapacitet behövs
  • Hyrstocken kan enkelt justeras via vår webonline
  • Mer tid att fokusera på kärnverksamheten
tick-contentpictures1.png
svanen-green3.jpg

Svanenmärkta hotelltvätterier

Samtliga hotelltvätterier inom CWS-boco uppfyller Svanens tuffa miljökrav och är därmed Svanenmärkta. Det är en försäkran om att tvätten blir ren med minimal påverkan på miljö och klimat. Vår textillinje Eco är ett utmärkt val för hotell med miljöprofil. Både bäddlinne och frotté har EUs miljömärkning Eco label och badrocken är dessutom Svanenmärkt.