Lediga tjänster

Att jobba hos oss

CWS-boco vore ingenting utan våra medarbetare. Chaufförer, tvätteripersonal, tekniker, säljare – alla är lika viktiga kugghjul i verksamheten. Men för att nå gemensam framgång är det avgörande att varje medarbetare mår bra och trivs med sitt jobb. Vi tror det blir lättare på en öppen arbetsplats som motiverar och engagerar medarbetarna och stödjer dem i deras utveckling.

jobb.jpg

Är du en engagerad och kompetent person som vill arbeta med oss? CWS-boco är i ständig utveckling och behov av rätt medarbetare. Här intill ser du de tjänster som är lediga just nu. Hitta du ingen för tillfället är du alltid välkommen att höra av dig ändå. Din ansökan med cv och ett personligt brev skickar du till oss på jobb@cws-boco.com. Glöm inte att uppge vilken tjänst du söker.

Säljare till Skara-regionen

Vi söker en driven säljare som har vana att utveckla kunder.
Du trivs med att ha ansvar för hela säljprocessen och drivs av att jaga nya affärer. Vi ser gärna att du har vana av högt tempo och att du har erfarenhet av affärsmannaskap.
Du vill vinna och utmanas av tuffa mål.

Ny kollega till kundservice i Arlandastad

Är du är en positiv person som tycker om att se till så att det blir rätt?!  Har du har en mycket hög servicekänsla och kan prioritera och organisera ditt administrativa arbete och vill utvecklas på CWS-boco? Är du bra på att kommunicera via telefon och mail? Då kan detta arbete vara helt rätt för dig.