Lediga tjänster

Att jobba hos oss

CWS-boco vore ingenting utan våra medarbetare. Chaufförer, tvätteripersonal, tekniker, säljare – alla är lika viktiga kugghjul i verksamheten. Men för att nå gemensam framgång är det avgörande att varje medarbetare mår bra och trivs med sitt jobb. Vi tror det blir lättare på en öppen arbetsplats som motiverar och engagerar medarbetarna och stödjer dem i deras utveckling.

jobb.jpg

Är du en engagerad och kompetent person som vill arbeta med oss? CWS-boco är i ständig utveckling och behov av rätt medarbetare. Här intill ser du de tjänster som är lediga just nu. Hitta du ingen för tillfället är du alltid välkommen att höra av dig ändå. Din ansökan med cv och ett personligt brev skickar du till oss på jobb@cws-boco.com. Glöm inte att uppge vilken tjänst du söker.

QESH Manager till CWS-boco / Initial i Arlandastad

Vill du arbeta i en internationell miljö, där du får ansvar för aktiviteter relaterade till kvalitet, miljö, säkerhet och hälsa (QESH)? Till CWS-boco / Initial i Arlandastad söker vi en erfaren QESH-ansvarig som är van att utforma och hantera QESH-strategier.

HR-administratör med kunskap i lönehantering

Är du en erfaren Löneadministratör som trivs i en omväxlande roll, där du även hanterar andra HR-administrativa uppgifter? Är du driven och skicklig på att strukturera, planera och samarbeta?
Då är det här en roll för dig!