Lediga tjänster

Att jobba hos oss

CWS-boco vore ingenting utan våra medarbetare. Chaufförer, tvätteripersonal, tekniker, säljare – alla är lika viktiga kugghjul i verksamheten. Men för att nå gemensam framgång är det avgörande att varje medarbetare mår bra och trivs med sitt jobb. Vi tror det blir lättare på en öppen arbetsplats som motiverar och engagerar medarbetarna och stödjer dem i deras utveckling.

jobb.jpg

Är du en engagerad och kompetent person som vill arbeta med oss? CWS-boco är i ständig utveckling och behov av rätt medarbetare. Här intill ser du de tjänster som är lediga just nu. Hitta du ingen för tillfället är du alltid välkommen att höra av dig ändå. Din ansökan med cv och ett personligt brev skickar du till oss på jobb@cws-boco.com. Glöm inte att uppge vilken tjänst du söker.

Proffsig medarbetare till vår kundservice i Spånga

Om dig

Vi ser att du har erfarenhet från kundtjänstarbete och är en kund-, sälj- och serviceinriktad person. Du har förmåga att bygga professionella relationer och är entusiastisk och flexibel. Vårt arbete kräver att man är strukturerad och tycker om att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har gymnasiekompetens och goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du hanterar MS-Officeprogrammen och är van att arbeta i olika system.