Lediga tjänster

Att jobba hos oss

CWS-boco vore ingenting utan våra medarbetare. Chaufförer, tvätteripersonal, tekniker, säljare – alla är lika viktiga kugghjul i verksamheten. Men för att nå gemensam framgång är det avgörande att varje medarbetare mår bra och trivs med sitt jobb. Vi tror det blir lättare på en öppen arbetsplats som motiverar och engagerar medarbetarna och stödjer dem i deras utveckling.

jobb.jpg

Är du en engagerad och kompetent person som vill arbeta med oss? CWS-boco är i ständig utveckling och behov av rätt medarbetare. Här intill ser du de tjänster som är lediga just nu. Hitta du ingen för tillfället är du alltid välkommen att höra av dig ändå. Din ansökan med cv och ett personligt brev skickar du till oss på jobb@cws-boco.com. Glöm inte att uppge vilken tjänst du söker.

Säljare till Initial AB

Vi söker driven säljare som har vana att utveckla kunder.
Du trivs med att ha ansvar för hela säljprocessen och drivs av att jaga nya affärer. Vi ser gärna att du har vana av högt tempo och att du har erfarenhet av affärsmannaskap.
Du vill vinna och utmanas av tuffa mål.
Ditt distrikt kommer att vara Region Göteborg.

Produktionschef till CWS-boco i Stockholm

Vill du arbeta i en internationell miljö, där du får ansvar för att driva verksamheten och utveckla både medarbetare och arbetsmetoder? Till CWS-boco i Arlandastad söker vi en erfaren Produktionschef som är van att leda i förändring och skicklig på att skapa goda resultat.