Industrikollektionen

Arbetskläder för proffs

Med CWS-boco som leverantör av era industriplagg kan ni lita på att ni får bra kvalitet och funktionalitet. I vårt sortiment finns kläder som lever upp till de tuffaste kraven från ledande leverantörer. Dessutom tar vi hand om kläderna på rätt sätt så att du kan känna dig trygg på jobbet. Plaggen kan lätt anpassas efter företagets profil när det gäller färgsättning, tryck och applikationer som logotyp och namn. I en enda kontakt får ni allt ni behöver – så som ni vill ha det.

Hyra industrikläder

Läs mer om våra vanligaste kollektioner nedan eller ladda ner vår broschyr för Industrikläder. I broschyren hittar du färger och storlekar. Sortimentet uppdateras kontinueligt, har du andra önskemål än vad som finns i broschyren så tveka inte att höra av dig till oss.

Rätt tvätt säkrar funktionen

Ett varselplagg som inte syns ordentligt förlorar sin skyddande funktion. Det kan bero på hård smuts, men också nötning och slitage. När du anlitar ett av våra industritvätterier kan du vara säker på att plaggen uppfyller kraven varje dag, året runt. Tvätteriet kvalitets-och funktionskontrollerar varje plagg och levererar dem hela, rena och synliga.

Våra industritvätterier ser till att dina medarbetare har det skydd som krävs för att utföra arbetet säkert.

Våra största kollektioner inom industrikläder

 

PROLINE

Slitstyrka och hög komfort gör att Proline är lämpad inom verkstäder, industri- och serviceföretag. Här har vi tänkt på varje detalj. Insidan av plaggen är ruggad, vilket ger en behaglig bomullskänsla. Utsidan tål tuffa tag och håller färgen tvätt efter tvätt. Prolines dolda knappar skyddar från repor och skador vilket gör plaggen lämpade för bilindustrin.

proline5.jpg

RT 9000 

Liksom Proline-kollektionen har RT 9000 hög slitstyrka och komfort och passar inom verkstäder, industri- och serviceföretag. Utformningen bygger på lång erfarenhet av de krav som ställs inom de flesta branscher. I utbudet finns allt från lättare plagg till kläder som motstår extremt slitage. 

rt9000-5.jpg

FAS®

FAS® är Fristads Kansas bästa twillkvalitet i 100% bomull. Tyget är så hårt slaget att det inte är möjligt att vävas tätare. Beträffande slitstyrka, vilket innefattar nötning, riv- och draghållfasthet, uppvisar FAS® marknadens högsta värden inom bomullsvaror. 

fas-1.jpg

Certifierade plagg

Många av våra industiplagg är certifierade. Här hittar du symbolnyckeln till alla våra certifieringar.