Hotell och Restaurang

Klädd som ett proffs

Såväl kockar som serveringspersonal vet vad som krävs av de kläder de använder i jobbet. De ska vara funktionella och snygga, men framför allt hygieniskt rena. Hantering av livsmedel ställer sina krav. I vårt sortiment finns kollektioner för alla restauranger, från den enklaste krog till fin-smakarens favoritställe. Med hyrservice får ni varje leverans i rätt tid till rätt plats. Kvalitetssäkrad och redo att användas! 

hotellres.png

Läs mer om våra koncept nedan eller ladda ner vår broschyr för Restaurangkläder. I broschyren hittar du färger och storlekar. Sortimentet uppdateras kontinueligt, har du andra önskemål än vad som finns i broschyren så tveka inte att höra av dig till oss.

HACCP kollektion 

För dig som arbetar med livsmedel är hygien A och O. I livsmedelsindustrin finns tydliga regler och förordningar som måste följas. Då räcker det inte att arbetskläderna är funktionella och bekväma, du ska kunna lita på att de är absolut rena också. Med vår kontrollerade tvättprocess och noggranna rutiner för hantering av tvätten kan vi erbjuda en hög hygienisk standard. Med rätt service blir det enklare att göra rätt.

Vår nya HACP kollektion är utvecklad för livsmedelsindustrin (kött, mejerier etc.), labour och andra brancher med höga krav på hygien. Kollektionen sätter fokus på hög kvalitet, flexibilitet, innovativa detaljer och komfort.

livsmedel2.jpg