Smart Hyrservice - Välkommen till CWS-boco

Latest news
Miljö och kvalitet – alltid i fokus
Service som ger större frihet

Hyrservice

 • Arbetskläder

  Att välja rätt kläder för olika arbetsuppgifter kräver kunskap. Den har vi. Vi vet vad som krävs för den som jobbar inom industri, vård och omsorg, service eller hotell- och restaurangbranschen.
  Med fokus på funktion, säkerhet, bekvämlighet och slitstyrka väljer vi de bästa produkterna från de främsta leverantörerna till vårt sortiment. Vi tar ansvar för att ni alltid har hela och rena arbetskläder på plats.
 • Entrémattor

  CWS-bocos entrémattor är speciellt framtagna för att skona golven. Smuts och väta samlas effektivt upp. Men våra entrémattor gör mycket mer än så. De ger ett snyggt intryck, välkomnar besökare och leder dem rätt i lokalen.
  Visste du att upp till 80 % av all smuts och allt damm kommer in med skorna? Rätt entrématta på golvet gör därför stor nytta: stoppar smuts, förenklar städningen, skonar golven, hindrar halkolyckor och leder bort statisk elektricitet. Vi har ett brett sortiment och vet vad som är rätt plats och lagom tvättintervall för varje matta. Vill du ha en matta med egen design, företagets logo eller extra smutsavvisande, ja då ordnar vi det. Utnyttja vår kunskap och fråga oss om råd.
 • Dukar och servetter

  God mat smakar ännu bättre med en vacker dukning, det vet alla som arbetar inom hotell och restaurang. Dukar och servetter ska vara manglade och i perfekt skick för att ge bordet den där extra finishen.
  Vår hyrservice ger dig tillgång till flera kollektioner och färger. Du kan variera dukningarna efter säsong, eller hålla fast vid en favorit. Varje leverans kvalitetskontrolleras, vilket garanterar dig vackra dukningar och nöjda gäster. Varje dag, året om. Välkommen till bords!
 • Bäddlinne och badtextilier

  Det sägs att hotellgäster ofta tittar in i badrummet när de ska bedöma sitt boende. De hoppas på det lilla extra. Snyggt vikta handdukar i flera storlekar, mjuka och sköna. Även bäddlinnet spelar roll. Doft av nytvättat, känsla av lyx.
  I vårt sortiment kan du välja mellan flera koncept. Från klassiskt vitt till annorlunda design och högre kvaliteter. Hotell med miljöprofil väljer med fördel ECO, där etiketten tydligt visar vilka värden hotellet står för. Vad passar i era rum? Vi hjälper er gärna att välja, och levererar sedan med bekväm hyrservice i rätt tid, till rätt plats. En skön känsla även för dig!
 • Hygienprodukter

  När tog du en titt i era hygienutrymmen senast? Med våra väldesignade hygienprodukter och smidiga hyrservice blir det enkelt och prisvärt att alltid ge gästerna ett snyggt och fräscht intryck.
  CWS-boco har länge varit ledande i utvecklingen av hygienprodukter med fokus på design, funktion och miljö. Det har gett resultat: hygienserien ParadiseLine har tilldelats prestigefulla priser som Red Dot Design Award och CMS Purus Award.
 • Städprodukter

  Vi vet att det ställs stora krav på professionell städning idag. Därför har vi utvecklat ett helhetskoncept för städprodukter, från moppar till microfiberdukar som passar alla typer av branscher och lokaler.
  Med vår genomtänkta hyrservice tar vi ansvar för att du alltid har tillgång till effektiv och kvalitetskontrollerad städutrustning. Du slipper göra egna investeringar och behöver inte lägga resurser på tvätt. Vi hämtar smutsiga moppar i speciella nätkassar, tvättar dem och levererar rena. Enkelt och rationellt.
Hyra arbetskläder
Rätt klädd för varje uppgift
Mattor som välkomnar
Smakfullt för alla bord
badtextiler
Välj en skönare känsla
hyra hygienprodukter
Tål att synas
hyra städutrustning
Städa effektivare med bättre resultat

Varför CWS-boco

 • Riktig service börjar med engagemang

  När våra bilar rullar iväg, fullastade med rena textilier, är det fortsättningen på en resa som startade redan 1921. Ända sedan dess har vår service utvecklats av människor som vill göra skillnad för sin omvärld. Idag gör vi det med moderna tvätterier, genomtänkt logistik och smart hyrservice. Allt för att göra din vardag enklare så att du kan fokusera på kärnverksamheten.
 • Svanenmärkta hotelltvätterier

  Större delen av våra hotelltvätterier är certifierade enligt Svanen 3.1. Det innebär att vi klarar deras senaste kriterier och skärpta krav för energi- och vattenförbrukning, kemikalieanvändning, avfallshantering samt emballage. Vi använder endast Svanencertifierade kemikalier och är anslutna till FTI AB, Förpacknings- och tidningsinsamlingen.
 • En kontakt, en beställning, en leverans, en faktura

  Oavsett vilka behov ni har, sköts allt genom en kontakt som hjälper er, och ni får allt samlat på en faktura. Som hyrkund slipper ni kostnader för inköp, lager, värdeminskning, räntor, löner, leveransbevakning etc. Dessutom blir det mer kostnadseffektivt och skonsamt för miljön, då allt går med samma leverans.
 • CWS-boco, ett T-märkt tvätteri

  Sveriges Tvätteriförbund är den svenska tvätterinäringens branschorganisation. Genom en noggrann kontroll och auktorisationsprocess, uppfyller CWS-boco deras kriterier som krävs för att garantera en verksamhet med god service och starkt socialt ansvarstagande. Som konsument, inköpare eller upphandlare kan du därför alltid känna dig trygg när du använder ett auktoriserat T-märkt tvätteri.