Dukar och Servetter

Smakfullt för alla bord

God mat smakar ännu bättre med en vacker dukning, det vet alla som arbetar inom hotell och restaurang. Dukar och servetter ska vara manglade och i perfekt skick för att ge bordet den där extra finishen. Vår hyrservice ger dig tillgång till flera kollektioner och färger. Du kan variera dukningarna efter säsong, eller hålla fast vid en favorit. Varje leverans kvalitetskontrolleras, vilket garanterar dig vackra dukningar och nöjda gäster. Varje dag, året om. Välkommen till bords! 

dukar.jpg

Läs mer om våra Restaurangkoncept nedan eller ladda ner vår broschyr för Dukar och Servetter. I broschyren hittar du färger och storlekar. Sortimentet uppdateras kontinueligt, har du andra önskemål än vad som finns i broschyren så tveka inte att höra av dig till oss.

Våra koncept

Basic

Vårt Basic-koncept erbjuder en vacker dukning som passar de flesta hotell. Dukar och servetter finns i vitt i 100 % bomull, vilket gör dem lätta att använda i de flesta miljöer. 

basic2.png

Classic

Vårt Classic-koncept erbjuder en dukning som passar de flesta hotell. Dukarna och servetterna finns i både vitt och svart och har en modern, klassisk känsla. Välj mellan 100 % bomull och 100 % polyester och svarta eller vita dukar. 

classic5.png

Harmony

Vårt Harmony-koncept erbjuder en vacker dukning med möjlighet till annorlunda design. Dukar och servetter har en randig struktur, vilket ger en inbjudande och varm ton till dukningen. Textilen består av 50 % bomull och 50 % polyester för snyggare finish och finns i färgerna Tobak, Rost, Plommon, Beige och Naturvit

harmony2.png

Premium

Vårt koncept Premium erbjuder dukar och servetter i extra tunga tyger med bra lyster. De finns i många vackra färger, vilket ger stora valmöjligheter. Välj mellan 100 % bomull eller 100 % polyester.

premium3.png