Designmattor

Former som förgyller

Våra designmattor är en kategori med vackert rundade former. Ibland är det precis vad som behövs för att ge ett varmare och mjukare intryck. Välj mellan halvcirkelformade mattor, ovala eller helt runda. De passar framför receptioner, vid hissar och trappor, och finns i flera storlekar. Färgerna är Sparkling Grey eller Grafit. Vi lägger gärna ut prover för att se hur mattorna tar sig ut i just er miljö. Resultatet blir ofta över förväntan!

designmatta.jpg

Läs mer om våra Entrémattor i vår broschyr. Där hittar du färger och storlekar. Sortimentet uppdateras kontinueligt, har du andra önskemål än vad som finns i broschyren så tveka inte att höra av dig till oss.

Lägg till din logotyp

Alla våra designmattor går att få med er logotyp, valfritt tryck och färg. Under fliken logomattor hittar du mer information och i Mattdesigner kan du även designa dina egna mattor.

Storleksguide

I guiden hittar du våra vanligaste storlekar som alltid finns på lager. Är du ute efter andra storlekar? Inga problem, hör av dig till oss så tar vi fram entrémattor precis som du vill ha det.

design-sparkling2.png