Bäddlinne och badtextilier

Välj en skönare känsla. 

Det sägs att hotellgäster ofta tittar in i badrummet när de ska bedöma sitt boende. De hoppas på det lilla extra. Snyggt vikta handdukar i flera storlekar, mjuka och sköna. Även bäddlinnet spelar roll. Doft av nytvättat, känsla av lyx. I vårt sortiment kan du välja mellan flera koncept. Från klassiskt vitt till annorlunda design och högre kvaliteter. Hotell med miljöprofil väljer med fördel ECO, där etiketten tydligt visar vilka värden hotellet står för. Vad passar i era rum? Vi hjälper er gärna att välja, och levererar sedan med bekväm hyrservice i rätt tid, till rätt plats. En skön känsla även för dig! 

Bäddlinne och badtextilier

Läs mer om våra bädd-och badkoncept nedan eller ladda ner vår broschyr för Bädd och bad. I broschyren hittar du färger och storlekar. Sortimentet uppdateras kontinueligt, har du andra önskemål än vad som finns i broschyren så tveka inte att höra av dig till oss.

Våra koncept

Classic

Vårt Classic-koncept erbjuder bädd-och badlinne som passar de flesta hotell. Bomullen har hög kvalitet som ger en mjuk och behaglig känsla. Classic bäddlinne finns i vitt. Frottén är snygg och mjuk att använda. Handdukar finns i både vitt och grått.

 

Bäddlinne_badtextilier_classic

Harmony 

Vårt Harmony-koncept erbjuder ett vackert bäddlinne med möjlighet till annorlunda design. Linnet är svagt randigt i tre olika nyanser. Bomullen har hög kvalitet, vilket ger en skön känsla. Finns i vitt, creme och grått. Komplettera med badfrotté från Classic, Premium eller Eco. 

Bäddlinne_badtextilier_harmony

Premium

Vårt Premium-koncept erbjuder bäddlinne med extra hög komfort tack vare finare trådtäthet. Finns i tre vackra färger, vit, champagne och silvergrått. Badfrottén är extra tjock och mjuk, vilket ökar uppsugningsförmågan och ger en härlig känsla. Den tidlösa designen gör att Premium passar de flesta hotellkoncept.

Bäddlinne_badtextilier_premium

ECO

Eco är ett utmärkt val för hotellkoncept med miljöprofil. Både bäddlinnet och badfrottén har tydlig Eco label samt hög kvalitet och komfort. Finns i vitt. Badrocken har extra hög kvalitet och är miljömärkt med Svanen.

Bäddlinne_badtextilier_eco